Onze corporate website

Wij zijn Seldenthuis

Betrokkenheid betekent bij ons:
interesse in het project én in de mensen.

Samen Succesvol

Ons team bestaat uit ambitieuze techneuten. Een mooie mix van jonge professionals en doorgewinterde experts, allen opgeleid vanuit de praktijk. Wij zijn de creatieve schakel tussen klant, ontwerp én constructie. Met volle aandacht voor de constructie en respect voor het ontwerp brengen wij elk project tot een succes. 

We zijn betrokken, we hebben interesse in onze klanten én in onze mensen. Door de juiste vragen te stellen en bij aanvang helder te krijgen wat de wensen van onze opdrachtgevers zijn, tevens op lange termijn, zijn wij in staat om voor elk project een slim en kostenbesparend resultaat te leveren. Breng je ideeën tot leven en krijg de ruimte om je te ontwikkelen.

Onze werkwijze

Wij maken de bouw eenvoudiger. Met jouw expertise krijg je bij ons de ruimte om het verschil te maken. Je krijgt de vrijheid om aan je eigen creatieve oplossingen te werken. Samen met ons team verbazen we onze klanten met kwalitatief hoogstaande bouwoplossingen.

We starten altijd met een kick-off waarin we de scope van het project bespreken en we de taken verdelen. We werken nauw samen, met elkaar én met de klant. Tussentijdse controles, sparringsessies en gezamenlijke evaluaties zorgen ervoor dat we onszelf en elkaar scherp houden.  We werken allemaal volgens dezelfde processen, wat maakt dat we elkaar op ieder moment kunnen ondersteunen, bij kunnen springen of werk kunnen overnemen.

Kom ons team versterken!

Wil jij je ideeën tot leven brengen? Neem voor een kennismaking contact met ons. Gewoon bellen of mailen mag natuurlijk ook!

 

Contact

Wie is wie

Bob Seldenthuis
Eigenaar/Directeur
Daan van Berkel
Lead Engineer
Maarten Hoek
Operations Manager
Jori Oostveen
Management Assistent
Daan Nulle
Engineer
Jörgen de Witt
Engineer
James Verlinden
Engineer
Jimi Lelieveld
Engineer
Koen Rutten
Detailconstructeur / engineer
Job Boere
Constructeur
Giorgio Ramsaroep
Constructeur
Bram Lieverse
Bouwkundig engineer
Jij?
Met jouw expertise